Το Υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε την έναρξη  λειτουργίας της πλατφόρμας για τη ρύθμιση οφειλών προς το Δημόσιο έως 50.000 ευρώ, κατά την παράγραφο 21 του άρθρου 15 του νόμου 4469/2017 για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων και την υπ’αριθ. ΠΟΛ.1223/2017 απόφαση της υφυπουργού Οικονομικών κ. Αικ. Παπανάτσιου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση μέσω της ιστοσελίδας της Ειδικής Γραμματείας Ιδιωτικού Χρέους http://www.keyd.gov.gr/

Οι κατηγορίες οφειλετών που εντάσσονται στις εν λόγω ρυθμίσεις, καθώς και  τα κριτήρια υπαγωγής σε αυτές περιλαμβάνονται αναλυτικά στο ΔΤ του υπουργείου Οικονομικών της 29ης Δεκεμβρίου 2017, στον ακόλουθο: σύνδεσμο.

 

Η εξειδικευμένη ομάδα της Link,  αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη υποστήριξη της διαδικασίας ένταξης της επιχείρησης στον Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών του Νόμου 4469/2017, καθώς επίσης και την εκπόνηση ολοκληρωμένης μελέτης βιωσιμότητας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την αξιολόγηση των οφειλών σας και ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί τηv καλύτερη δυνατή στρατηγική υποβολής στο Νόμο του Εξωδικαστικού Μηχανισμού.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να απευθυνθείτε στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας: 

Τηλ.: 2310 285861, email: link2@link.com.gr,  site: www.link.com.gr

“Είμαστε δίπλα σε κάθε επιχείρηση που επιδιώκει τη διαρκή βελτίωσή της και υποστηρίζουμε υπεύθυνα κάθε προσπάθεια για εξασφάλιση της βιωσιμότητάς της.”

 

Πηγή: Taxheaven.gr



x
ΕΣΠΑ ΕΣΠΑ