Οι Πελάτες μας

Αναστάσιος Δίγκας

Ιατρικός Εξοπλισμός
Η εταιρία ΔΙΓΚΑΣ Γ. ΙΑΤΡΙΚΑ δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας από το 1947 έως και σήμερα. Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχει εξειδικευτεί στον εξοπλισμό ιατροτεχνολογικού υλικού, όπως επίσης και διαγνωστικών συσκευών. Ένα μεγάλο μέρος της εταιρίας ασχολείται επίσης με τη διανομή χημικών πρώτων υλών και εργαστηριακών σκευών. Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στην Ανατολική περιοχή της Θεσσαλονίκης, ενώ τον Ιούλιο του 2017 δημιούργησε στην Αθήνα ένα πρότυπο εκθεσιακό χώρο και κατάστημα λιανικής. Το τελευταίο διάστημα λειτουργεί και κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μας εμπιστεύεται στη λογιστική και φοροτεχνική επίβλεψη του λογιστηρίου και στη διαχείριση της μισθοδοσίας, καθώς και το σχεδιασμό για την ανάπτυξη της εταιρίας. Επιπλέον, έχουμε ολοκληρώσει τη μελέτη συμμόρφωσής στον κανονισμό GDPR και είμαστε σε διαδικασία υλοποίησης επενδυτικού σχεδίου με επιδότηση ΕΣΠΑ, ύστερα από επιτυχή υποβολή και έγκρισή του.

Estia Pack

Η ESTIA PACK ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1987, με έδρα το Χορτιάτη Θεσσαλονίκης και έχοντας ως αντικείμενο την παραγωγή και διάθεση ειδών συσκευασίας. Δημιουργήθηκε σταδιακά μια άρτια μονάδας παραγωγής με αποτέλεσμα την διαρκή εξέλιξη και την παραγωγή καινοτόμων ειδών συσκευασίας. Η ESTIA PACK αποτελεί το βασικό προμηθευτή μερικών από τις μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρείες στον κλάδο τους. Μας εμπιστεύεται στη λογιστική και φοροτεχνική επίβλεψη του λογιστηρίου και στη διαχείριση της μισθοδοσίας. Επιπλέον, έχουμε ολοκληρώσει τη μελέτη συμμόρφωσής στον κανονισμό GDPR καθώς και την υποβολή φακέλου για πρόγραμμα επιδότησης.

Diamond Roses

Παραγωγή & Εμπόριο Λουλουδιών
H οικογένεια Φίλανδρου ξεκίνησε το 1991 την ενασχόληση της με την παραγωγή τριαντάφυλλου στην Σκύδρα του Ν. Πέλλας. Το 2008 η επιχείρηση εξαπλώθηκε στην Ήπειρο και συγκεκριμένα στα Ιωάννινα, όπου δημιούργησε αποθήκη χονδρικής πώλησης. Η εταιρία δεν σταμάτησε εκεί και το 2015 πήρε την απόφαση να εμπλακεί στην λιανική πώληση λουλουδιών. Τα θερμοκήπια 15 στρεμμάτων, βασισμένα στα πρότυπα του εξωτερικού, χρησιμοποιούν την τεχνολογία της υδροπονίας, εξασφαλίζοντας ποιοτικά τριαντάφυλλα στην Diamond Roses, τα οποία πέρα από το εσωτερικό της χώρας, έγιναν ιδιαιτέρως διάσημα και σε χώρες του εξωτερικού, όπως η Ιταλία και τα Σκόπια, αποκτώντας το βραβείο ανώτερης ποιότητας στην διεθνή έκθεση λουλουδιών της Ολλανδίας το 2001. Από το 2013 η παραγωγή εξαπλώθηκε, χρησιμοποιώντας τα 2,5 από τα 15 στρέμματα για την παραγωγή γαρυφάλλου, κυρίως λευκού. Μας εμπιστεύεται για τη λογιστική και φοροτεχνική διαχείριση του λογιστηρίου και τη διαχείριση της μισθοδοσίας, καθώς και το σχεδιασμό για την ανάπτυξη της εταιρίας.