Ο Κωνσταντίνος Εκατός, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της «Link», ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του το 1990. Εκτός από την εξειδίκευσή σε οικονομικά, φοροτεχνικά και χρηματοοικονομικά θέματα, διαθέτει πολύχρονη εμπειρία σε θέματα συμβουλευτικής επιχειρήσεων, ανάπτυξης δικτύων franchise και marketing. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων S.B.A.L.A. του Anatolia College, της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Temple University των Η.Π.Α. και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ΜΒΑ του ίδιου πανεπιστημίου.

Κατέχει Άδεια Α΄ Τάξης Λογιστή-Φοροτεχνικού. Είναι εισηγητής σε πλήθος  σεμιναρίων σχετικά με τις σημαντικότερες αλλαγές στη Φορολογική Νομοθεσία.

Διετέλεσε εκλεγμένο μέλος της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος για την τριετία 2008-2011. Επιπλέον, είναι μέλος στο:

✓ Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

✓ Μητρώο Συμβούλων του Κέντρου Επιχειρηματικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας

✓ Μητρώο Θεματικών Συμβούλων στον Ε.Ο.Μ.Μ.Ε.Χ.

✓ Ελληνο-Αμερικάνικο Εμπορικό Επιμελητήριο

✓ Ελληνο-Γερμανικό Εμπορικό Επιμελητήριο

✓ Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο

✓ Ελληνο-Ρωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο

 

Ο Κωνσταντίνος Εκατός οργάνωσε την εταιρία βασιζόμενος στην τεχνογνωσία, την εμπειρία και την επιστημονική του κατάρτιση. Η έμπειρη ομάδα των συνεργατών μας, αποτελείται από 30 επιστήμονες και σε συνδυασμό με συνεχή ενημέρωση και συνέπεια, επιτυγχάνει άμεσα το επιθυμητό αποτέλεσμα, παρέχοντας υπεύθυνα υπηρεσίες υψηλής ανταποδοτικότητας.

 • 1990

  Ίδρυση της Link

 • 2000

  Η Link διευρύνει τις υπηρεσίες της

  Ξεκινά ενεργά η ενασχόληση με τη Συμβουλευτική και Ανάπτυξη των Επιχειρήσεων, καθώς και η εξειδίκευση στις Φοροτεχνικές Υπηρεσίες.

 • 2009

  Δημιουργία κτιρίου Link

  H έδρα μεταφέρεται στην Ανατολική Θεσσαλονίκη σε ιδιόκτητες νεόδμητες εγκαταστάσεις 525 τμ.

 • 2016

  Ίδρυση της Link Συμβουλευτική ΑΕ

  Στο πλαίσιο της ανάπτυξης της Link, ιδρύεται Ανώνυμη Εταιρία με όραμα τη δημιουργία ενός Business Hub για παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον σύγχρονο επιχειρηματία.

x
ΕΣΠΑ ΕΣΠΑ