Η εκδήλωση απονομής για τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2020 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29/1/2020 στο Gazarte, με τις αιγίδες των ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας), ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών), ΕΣ(Ελληνικό Σύνδεσμο Franchise) και ΕΕΑ (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών), με κεντρικούς παρουσιαστές τον σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα και την δημοσιογράφο Τζένη Μελιτά.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν με τις ομιλίες τους ο κ. Νίκος Κουγιουμτζής, μέλος Δ.Σ. της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας και αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, ο κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, ο κ. Παναγιώτης Μπαλατσώνης, Β’ Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Franchise και ο κ. Μαξιμιλιανός Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος της ΚΕΜ Franchise.

Το κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης αφορούσε στην διαπίστωση ότι το franchising αναδεικνύεται ως η πλέον ταχεία και ασφαλής στρατηγική ανάπτυξης, η μοναδική επιλογή για να αντιμετωπίσει κανείς τις συνεχώς σκληρότερες συνθήκες ανταγωνισμού της αγοράς, και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο διοργανωτής και εκδότης του περιοδικού FRANCHISE BUSINESS κ. Πλάτων Μαλλικούρτης «Φέτος διοργανώνουμε τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE για 12η συνεχόμενη χρονιά και αναδεικνύουμε 38 franchise brands, τιμώντας το franchising και τους βραβευθέντες, τις καλύτερες αλυσίδες franchise, από τα πλέον καταξιωμένα brands, μέχρι τα νέα start ups. Σας ευχαριστώ προσωπικά για τις συμμετοχές σας και την υποστήριξή σας καθ’ όλη την 12ετή ιστορία των βραβείων franchise, και σας συγχαίρω, εσάς – τους πρωταγωνιστές του franchise – που κρατάτε ψηλά τον πήχη και θέτετε ολοένα και υψηλότερα στάνταρντς οργάνωσης, καινοτομίας και ανάπτυξης».

ΝΙΚΗΤΕΣ 2019

Πηγή: Franchise.gr x
ΕΣΠΑ ΕΣΠΑ