Η Link Συμβουλευτική θα συμμετέχει στην 5η Freskon, που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 13 Απριλίου 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ- Helexpo, περίπτερο 13 και 15) στη Θεσσαλονίκη.

Η Freskon αποτελεί το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός φρούτων και λαχανικών στην περιοχή των Βαλκανίων και της νοτιοανατολικής Μεσογείου και λειτουργεί ως σύνδεσμος ανάμεσα στην ελληνική παραγωγή φρέσκων φρούτων και λαχανικών και τις διεθνείς αγορές, τους μεγάλους ξένους λιανέμπορους και τα υπερεθνικά δίκτυα διανομής. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις, όπως το Διεθνές Συνέδριο Ροδάκινου, ειδικές παράλληλες εκδηλώσεις, ομιλίες και παρουσιάσεις καθώς και FreshCon market (b2b συναντήσεις με τις μεγαλύτερες αλυσίδες super market των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης).

 

Θα σας περιμένουμε στο περίπτερο 15 stand 2!

Ώρες λειτουργίας:

Πέμπτη 11 Απριλίου: 9:30 – 19:00

Παρασκευή 12 Απριλίου: 9:30 – 19:00

Σάββατο 13 Απριλίου: 9:30 – 17:00

 

Η είσοδος επιτρέπεται ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ και γίνεται με πρόσκληση ως εμπορικός επισκέπτης της εταιρίας μας. Μπορείτε να προμηθευτείτε την πρόσκληση από τα γραφεία μας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!



x
ΕΣΠΑ ΕΣΠΑ