H Link Συμβουλευτική  έχοντας ως πρώτιστο μέλημά της την ασφάλεια των συνεργατών και των πελατών της ακολουθεί όλες τις ενδεδειγμένες από το Υπουργείο Υγείας και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) οδηγίες προστασίας για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού στο χώρο εργασίας και στη χώρα μας.

Έχουμε προετοιμαστεί με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών για υποστήριξη εξ αποστάσεως.

Επειδή όμως η ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας, θεωρούμε δεδομένη τη συνεργασία σας για τις επόμενες 15 ημέρες, ήτοι έως τις 31/3/2020.

Λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα που ισχύουν στη χώρα μας τη στιγμή μου συντάσσεται αυτή η ανακοίνωση, σας ενημερώνουμε ότι:

  1. Αναστέλλονται όλες οι επισκέψεις πελατών στα γραφεία μας. Στις περιπτώσεις που χρειάζεται να παραλάβουμε ή να παραδώσουμε παραστατικά, έγγραφα κτλ, ύστερα από συνεννόηση θα τα παραλαμβάνει συνεργάτης μας από την είσοδο του κτιρίου.
  2. Αναστέλλονται όλες οι επισκέψεις των συνεργατών μας σε εγκαταστάσεις των πελατών μας. Η παροχή υπηρεσιών θα γίνεται τηλεφωνικά, με email, μέσω τηλεδιάσκεψης και τηλεργασίας.
  3. Η παραλαβή ή παράδοση εγγράφων στις εγκαταστάσεις των πελατών μας, θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης με το συνεργάτη που εκτελεί εξωτερικές εργασίες και χωρίς να εισέρχεται στις εγκαταστάσεις του πελάτη, δηλαδή MONO από την είσοδο των εγκαταστάσεων.

Η επιστημονική ομάδα της Link παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και τις οδηγίες των Υπουργείων και θα φροντίσει για την ορθή διαχείριση των φορολογικών και εργασιακών ζητημάτων που προκύπτουν, καθώς και για την ενημέρωσή σας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία, την κατανόηση και την υπεύθυνη αλλά και ψύχραιμη αντιμετώπιση του θέματος. Τα προληπτικά μέτρα που λαμβάνουμε άλλωστε για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού είναι μέτρα ατομικής και συλλογικής ευθύνης όλων μας.

Κοινός σκοπός όλων μας είναι να επιστρέψουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα και υγιείς στην κανονικότητα.

 



x
ΕΣΠΑ ΕΣΠΑ