Από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η 14η Έκθεση ΚΕΜ FRANCHISE Βορείου Ελλάδας, στο ξενοδοχείο PORTO PALACE.

Γνωστές αλυσίδες θα παρουσιάσουν πρωτότυπα και επικερδή Concepts που απαιτούν ιδιαίτερα μικρά κεφάλαια, ενώ δεν θα λείπουν και οι επενδυτικές προτάσεις μεγαλύτερης κλίμακας για τους πιο φιλόδοξους επισκέπτες της έκθεσης.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συνάψουν συνεργασίες με ισχυρά ονόματα της αγοράς. Κοινός παρονομαστής της έκθεσης είναι η ασφάλεια των επιχειρηματικών προτάσεων και οι εγγυημένες προδιαγραφές επιτυχίας, όπως αυτές επιβεβαιώνονται με αριθμούς κατά τα τελευταία χρόνια.

Η έκθεση Θεσσαλονίκης απευθύνεται κυρίως σε εταιρείες που θέλουν να αναπτυχθούν στη Βόρειο Ελλάδα.

Στην περίοδο της κρίσης, το franchise δίνει τη λύση!

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία οι συμμετέχουσες εταιρείες κλείνουν επί τόπου νέες συνεργασίες διευρύνοντας με αυτό τον τρόπο την αναγνωσιμότητα της επωνυμίας τους και κερδίζοντας το στοίχημα για περαιτέρω ανάπτυξη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα τελευταία 4 χρόνια υπογράφτηκαν μόνο από τους εκθέτες που συμμετείχαν στην έκθεση πάνω από 1.000 συμβάσεις συνολικού ύψους αρχικής επένδυσης 150.000.000 ευρώ, επιβεβαιώνοντας την άποψη ότι στην περίοδο της κρίσης το franchise αποτελεί την λύση για όλους τους επίδοξους επιχειρηματίες που θέλουν να ξεκινήσουν την δική τους επώνυμη επιχείρηση.

Σύμφωνα με την σχετική κλαδική έρευνα που διεξάγεται σε κάθε διοργάνωση της έκθεσης, ένα μεγάλο ποσοστό franchisees το 68% διαθέτει αρχικό κεφάλαιο έως τις 100.000, το 27% από 100.000 έως 200.000, το 2% από 200.000 έως 300.000 και το 3% από 300.000 και άνω, ενώ αυξημένο παρουσιάζεται το ενδιαφέρον του κοινού κατά την τελευταία διετία να ανοίξει την δική του επιχείρηση με τον 1 στους 4 Έλληνες να αναζητά λύσεις άμεσα υλοποιήσιμες.

 

Οι εταιρίες που θα συμμετάσχουν στην έκθεση ανήκουν ενδεικτικά στις παρακάτω κατηγορίες:

Τρόφιμα – Super Market – Mini Market – Βιολογικά Τρόφιμα – Street Food
Sushi – Snack – Ζαχαροπλαστεία – Tea Shops – Καφεκοπτεία
Café – Σάντουιτς – Θεματικά Εστιατόρια – Ίντερνετ Καφέ
Υγεία – Ομορφιά – Προσωπική Φροντίδα
Καλλυντικά
Γυμναστήρια
Οπτικά
Ένδυση – Υπόδηση – Αξεσουάρ – Τσάντες
Παροχή Υπηρεσιών
Εκπαίδευση – Επιμόρφωση – Προγράμματα Ανάπτυξης Εγκεφάλου για Παιδιά
Μικροαντικείμενα Οικιακού Εξοπλισμού
Δώρα – Gadget
Οικολογικά – Ενέργεια
Προϊόντα Περιποίησης Κατοικίδιων
Προϊόντα Υψηλής Τεχνολογίας
Βενζινάδικα
Κινητή Τηλεφωνία
Πλυντήρια
Διάφορα

 

Παράλληλα με την έκθεση θα διεξάγονται εξειδικευμένα σεμινάρια για τους επισκέπτες. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα δημοσιευθεί τις επόμενες ημέρες. Η ομάδα της Link Συμβουλευτικής θα παρουσιάσει τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

Πως να επιλέξεις το franchise concept που θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σου, εισηγητής Κωνσταντίνος Εκατός – CEO Link Συμβουλευτική ΑΕ

Οι επιδοτήσεις για νέες και υφιστάμενες επιχειρήσεις, εισηγήτρια Αλεξάνδρα Σουγλή, Οικονομολόγος-Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Πως να διοικείς μια βιώσιμη επιχείρηση. Παραδοσιακές & εναλλακτικές πηγές χρηματοδότησης, εισηγητές Γιώργος Γκουντούδης, Οικονομολόγος – Εσωτερικός Ελεγκτής & Μίνα Μισυρλή, Business Development Officer

5 + 1 Ερωτήσεις πριν ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση, εισηγητής Κωνσταντίνος Εκατός – CEO Link Συμβουλευτική ΑΕ

 

8-10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019
PORTO PALACE, 26ης Οκτωβρίου 65 (λιμάνι), Θεσσαλονίκη

Ώρες Λειτουργίας Έκθεσης:
Παρασκευή 8/11: 18:00 – 21:00
Σάββατο 9/11 & Κυριακή 10/11: 10:30 – 20:00x
ΕΣΠΑ ΕΣΠΑ