Ο Κωνσταντίνος Εκατός είναι ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της LINK.

Ξεκίνησε την σταδιοδρομία του ως ελεύθερος επαγγελματίας λογιστής το 1990. Εκτός από την εξειδίκευσή του σε οικονομικά, φοροτεχνικά και χρηματοοικονομικά θέματα, διαθέτει πολύχρονη εμπειρία σε θέματα συμβουλευτικής επιχειρήσεων, ανάπτυξης δικτύων franchise και marketing. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του TEMPLE UNIVERSITY των Η.Π.Α. και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ΜΒΑ του ίδιου πανεπιστημίου.

Κατέχει Άδεια Α΄Τάξεως Λογιστή-Φοροτεχνικού. Έχει παρακολουθήσει πολλά εξειδικευμένα λογιστικά-φοροτεχνικά σεμινάρια που αφορούσαν τις σημαντικότερες αλλαγές στη Φορολογική Νομοθεσία καθώς και νέες εφαρμογές λογισμικού, και τα τελευταία χρόνια είναι εισηγητής σε πλήθος τέτοιων σεμιναρίων.

Είναι Αντιπρόεδρος Βορείου Ελλάδος της Πανελλήνιας Ένωσης Φοροτεχνών (ΠΕΦΕ), μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου και της ΕΕΔΕ. Διετέλεσε εκλεγμένο μέλος της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος για την τριετία 2008-2011.

Ακόμα είναι:

Μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος
Μέλος του Μητρώου Συμβούλων του ΚΕΤΑ-ΚΕΜΑ (Κέντρο Επιχειρηματικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας )
Μέλος του Μητρώου Θεματικών Συμβούλων στον Ε.Ο.Μ.Μ.Ε.Χ.
Μέλος της Ε.Ε.Δ.Ε. ( Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων)
Διακεκριμένο Μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Φοροτεχνικών Ελλάδος
Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος για τρία έτη του Συλλόγου Αποφοίτων του American College of Thessaloniki του Anatolia College.
Είναι παντρεμένος με τη δικηγόρο Κατερίνα Κοζώνη και έχουν μία κόρη.

x
ΕΣΠΑ ΕΣΠΑ